Takläggare Nykvarn

Snygga, hållbara och energisnåla tak

Övriga tjänster

VI KAN MER ÄN ATT BARA LÄGGA TAK

Vi lägger inte bara tak! Bland våra medarbetare finns breda och djupa kunskaper som gör att vi även kan erbjuda en rad andra tjänster som ger ditt hus ett lyft. En sak är säker – arbetet blir alltid ordentligt utfört om du anlitar oss. Här är de tjänster vi kan erbjuda:

tak

Hängrännor och andra säkerhetsprodukter för taket

I samband med att vi lägger ditt nya tak kan vi även se över taksäkerhete. Hängrännor skapar vattenavrinning som förhindra läckage och problem med fukt och i förlängningen mögel och andra skador. Vi installerar kvalitativa hängrännor som hjälper till att skydda taket mot vädrets makter!

Vi kan även erbjuda ett flertal säkerhetsprodukter som gör ditt tak till en säker plats. Stegar, stegjärn och mot snöras är några exempel på detta.

dörrar

Fönster- och dörrbyten

Vi erbjuder ävem installation och byte av exempelvis dörrar till terrasser, ytterdörrar och fönster. Allt installeras av vår kunniga och erfarna personal, som har stor erfarenhet från byggbranschen.

Husfasader

Vi kan även renovera din husfasad på ett grundligt sätt och därmed ge huset ett snyggt utseende och ett bra skydd mot klimatpåverkan. Detta kan vi göra i samband med att vi renoverar eller lägger ett tak. Varför inte ge huset ett fullständigt ansiktslyft?

Välkommen till en ledande leverantör av högkvalitativa plåt- och tegeltak.